EL NOSTRE PROJECTE

Per a elaborar-les, hem escoltat al veïnat i les seues demandes i, a més, la nostra experiència de gestió aquests últims quatre anys, ací podeu consultar les nostres propostes per a continuar construïnt el Rafelbunyol del segle XXI.

Economia, Ocupació i Indústria

La nostra intenció és continuar treballant per a millorar l’economia de Rafelbunyol, com ja hem fet a l’àmbit de l’ocupació on, de 2015 a 2019, s’han incrementat les inversions en plans d’ocupació un 500% i, com a conseqüència, l’atur a Rafelbunyol s’ha vist reduït en un 32%, 259 persones més que s’han incorporat al mercat de treball.

Una demostració del nostre treball per millorar l’economia del poble és la baixada del deute municipal d’un 60% en aquests 4 anys de gestió i, com el nostre projecte aposta per no deixar a ningú enrere, vam realitzar accions com la firma d’un conveni amb Aigües de València per a garantir l’accés de les famílies més vulnerables a una necessitat bàsica com és l’aigua potable.

Educació i  Esports

Un poble viu ha de tindre unes instal·lacions esportives adequades perquè el nostre veïnat puga exercitar-se, per això, vàrem invertir més d’1 milió d’euros en el nostre poliesportiu i continuarem apostant per augmentar l’oferta d’oci esportiu a Rafelbunyol.

Entenent els costos que les famílies han d’assumir perquè els seus fills estudien, vam invertir 58.000 euros en el Pla «Xarxa Llibres» per afavorir l’estalvi de les famílies de Rafelbunyol. El nostre compromís sempre serà per una educació accessible i de qualitat per al nostre veïnat.

Modernització i  Smart City

Portar a Rafelbunyol al segle XXI no és una tasca fàcil, però aquests quatre anys, la modernització del nostre poble ha sigut un dels nostres principals objectius, amb la creació del «Think SmartCity» on la ciutadania pot enviar les seues propostes per a Rafelbunyol, obrint l’acció de govern al nostre veïnat.

També vàrem realitzar un nou Pla d’Eficiència Energètica que ens permet estalviar 150.000 en llum, reduint la despesa en un 60%.

A més, aconseguir una subvenció de l’Institut Valencià de Competitivitat Empresarial (IVACE) ens ajudarà a modernitzar i millorar el polígon industrial de «L’Horteta» i, per tant, dinamitzar el que és el motor de l’economia i l’ocupació del nostre municipi.

Com déiem, no és una tasca fàcil, però no deixarem mai de treballar per portar al nostre poble i al seu veïnat al lloc on es mereix.

Cultura, Festes i Tradicions

Treballem per un Rafelbunyol on es respecten i es fomenten les tradicions locals amb els col·lectius i associacions. La música és part de la nostra cultura, per això, hem apostat per fomentar-la, amb concursos com el »I Concurs d’Interpretació de Música de nova generació: Re Cre@», apostant per associacions i col·lectius locals com »Aplec de Tabals i Dolçaines» i l’organització del «Rafel Festival».
També hem millorat la biblioteca municipal amb una inversió de 154.674 euros, perquè un poble viu és un poble que fomenta la cultura i afavoreix la seua práctica i accés i ara Rafelbunyol ja té una biblioteca amb activitats a la seua altura.

VIDEO

Persones Grans, Joves i Igualtat.

El nostre compromís és treballar per millorar la vida dels nostres veïns i veïnes, per fer de Rafelbunyol un poble inclusiu, on no sobre ningú, siguen de l’edat que siguen, tots i totes són importants.
Hem realitzat polítiques en favor de la nostra infantesa, com la primera ordenança municipal d’Espanya sobre la protecció al menor, o el programa »Un/a xiquet/a, un joguet», perquè aquells xiquets i xiquetes més vulnerables econòmicament, pogueren tindre un joguet; per als nostres majors, com el programa »Nadal Entranyable» en el qual la gent gran poguera passar uns dies de nadal amb companyia.
La nostra aposta per un Rafelbunyol segur per a les dones s’exemplifica amb l’adscripció del nostre poble a la Xarxa de Municipis contra la Violència de Gènere i l’aprovació del Primer pla contra eixa xacra social. També hem implementat el primer Pla d’Igualtat de l’Ajuntament dirigit al cumpliment dels drets laborals en matèria d’igualtat.