Un somni:
Treballar per portar el meu poble al lloc on es mereix.

Vaig nàixer a València en 1991 i, des d’aleshores, he viscut a Rafelbunyol. Els nostres carrers m’han vist créixer, desenvolupar-me com a persona i assistir tots els dies al CP Verge de Miracle, on vaig estudiar l’Educació Primària i, posteriorment, a l’Institut Públic de Rafelbunyol, on vaig fer l’Educació Secundària Obligatòria (ESO) i el Batxillerat, on vaig ser representant de l’estudiantat durant sis anys.

Gràcies a la magnífica formació que vaig rebre en els centres d’educació pública del meu poble, vaig tindre l’oportunitat d’assistir a la Universitat de València on vaig estudiar la Llicenciatura de Ciències Polítiques, igual que molts dels meus veïns i veïnes, matinava per a agafar la línia 3 del Metre i així poder formar-me per a tractar de solucionar les diferents manques que tenia la nostra població.

Durant aquest temps, i amb l’objectiu d’ajudar l’economia familiar, vaig treballar en el sector hosteler, a més d’ajudar el meu pare a fer les tasques que requeria l’hort familiar, una tasca que, quan les obligacions polítiques m’ho permeten, intente dur a terme ja que em transporten a les meues arrels i em connecten amb la nostra terra.

Tots aquests anys vivint a Rafelbunyol, m’han ajudat a ser conscient de les preocupacions i problemes que té el meu veïnat, i que, amb l’esforç i l’ajuda dels meus companys i companyes de govern, hem intentat solucionar durant aquests últims 4 anys.

Fa 4 anys iniciem un projecte en el qual volíem construir, després de 15 anys de demora, el Rafelbunyol del Segle XXI i, gràcies a la confiança que vau depositar en nosaltres, pas a pas, dia a dia, estem aconseguint els objectius que ens marquem.

Som conscients que encara ens queda molt camí per recórrer, moltes coses que millorar en el nostre volgut Rafelbunyol, però estem segurs que, si continuem comptant amb la vostra confiança, l’aconseguirem.

Junts, totes i tots, posarem a Rafelbunyol en el lloc on mereix.