Vaig nàixer el 26 de març de 1991 i, des d’eixe moment, tota la meua vida ha estat vinculada al present i el futur de Rafelbunyol. Els nostres carrers m’han vist créixer, desenvolupar-me com a persona i complir el gran somni que des de menut havia tingut: convertir-me en l’alcalde del meu poble per a millorar la vida dels meus veïns i veïnes.

Sóc fill de l’educació pública. Vaig estudiar l’Educació Primària al CEIP Verge del Miracle, des d’on passí a l’IES Rafelbunyol. Allí, vaig fer l’ESO i el Batxillerat, i durant sis anys vaig ser representant de l’estudiantat. Gràcies a la seua formació, tinguí l’oportunitat d’estudiar Dret i Ciències Polítiques a la Universitat de València. Eixos anys m’han permés aprendre valors com la perseverança, la superació i el treball en equip, i m’ha fet entendre la importància de defensar els serveis públics que ens fan lliures i iguals.

Durant aquells anys, he treballat al bar de la família, i he ajudat a mon pare a fer les tasques que requeria l’hort familiar. Tot això ha fet que aprenga que res a la vida ens ve regalat, i que l’esforç és necessari per a continuar endavant.

Tots estos anys vivint al nostre poble, m’han ajudat a ser conscient de les preocupacions i problemes que tenen els rafelbunyolers i rafelbunyoleres. Amb l’esforç i l’ajuda dels meus companys i companyes de govern, hem donat solucions als veïns i veïnes, i hem construït un poble millor durant estos últims 8 anys.

Som conscients que encara ens queda molt camí per recórrer, moltes coses que millorar en el nostre estimat Rafelbunyol. Però si continuem comptant amb la vostra confiança, ho aconseguirem.

Junts i juntes, posarem a Rafelbunyol en el lloc que mereix.

Amunt Rafelbunyol!